top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPeter Vanmarcke

Schepencollege start aan Ronde van Veurne


Donderdag 5 december is een delegatie van het college van burgemeester en schepenen gestart aan de Ronde van Veurne. De beleidsploeg gaat hierbij tweemaandelijks op bezoek bij drie bedrijven in een van de bedrijventerreinen.

De ondernemers laten het schepencollege hun bedrijf ontdekken. Tijdens de rondleidingen geven ze een gepassioneerde uitleg over productieprocessen, uitdagingen, de productontwikkelingen en het onderzoek. Dankzij deze bezoeken kan het beleid de band met de Veurnse ondernemers versterken.


De aftrap van de Ronde van Veurne was gisterenmorgen bij Bram Delva en Charlotte Himpe. Deze jonge ondernemers zijn zaakvoerder van Versmarkt Delva en restaurant Cargo en openen binnenkort met Frans en Bertha een gloednieuwe spaghettisausfabriek.

Daarna trok het schepencollege met Deskundige Lokale Economie Stephanie Thybaert, Charlotte Himpe van ondernemersvereniging Veurne@Work en Marianne Vancleemput van WVI nog naar FXT Interieur en Verhelst Bouwmaterialen & Tegels. Iedere ondernemer kreeg van de beleidsploeg een Veurnse Reinet appelboom als geschenk.


Quote Jan Verfaillie, schepen van Economie: “Het stadsbestuur van Veurne wil volop inzetten op een samenwerking met onze ondernemers. Ondernemers zorgen voor tewerkstelling en een toegevoegde waarde. Door te luisteren en in overleg te gaan, kunnen we inspelen op hun concrete noden en behoeften, zodat we een nog beter Veurne kunnen maken.”

68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page